Vandaag de dag 

Rust en kalmte. Dat is wat ik voel als ik onder invloed ben. Positiviteit. Het gevoel de wereld aan te kunnen. Mijn problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon en ik geniet intens van alles wat ik doe.

Dagenlang zit ik nu thuis. Opgesloten tussen 4 muren. Ik vind het prettig om alleen te zijn. Even helemaal niets. Tegelijkertijd is het beangstigend. Alsof iemand op het pauze knopje heeft gedrukt en mijn nu leven stil staat.

Ik heb kunnen nadenken over wat ik echt wil. En dat heb ik de laatste dagen kunnen doen. Vanavond in een optimistische bui heb ik de pillen in de wc gegooid en alles doorgetrokken. Vanochtend heb ik wél gebruikt. Morgen een nieuwe dag. Ik ben er klaar mee. Ik moet er voor gaan. Het is nu of nooit.

9 reacties op ‘Vandaag de dag 

  1. Dankjewel!!! Het is echt lastig hoor haha! Soms heb ik momenten dat ik denk ‘ik ga ervoor’ maar soms zakt de grond onder me voeten vandaan. Verslaving is echt kut. Het is je beste vriend, maar de allergrootste vijand. Thanks voor je berichtjes. Doet me goed.

   Liked by 1 persoon

  1. De laatste jaren gebruik ik morfine. De laatste week in combinatie met ritalin.
   Het voelt als een warme deken die om je heen wordt geslagen. Geen stress, geen paniek. Alleen maar rust, kalmte.

   Na mijn opname in Zuid afrika voelde ik me herboren. Ik kon weer helder nadenken. Me gevoelens kwamen als een achtbaan terug. Toen moest ik het zonder drugs doen. Het is een zware tijd geweest, maar de mooiste tijd van mijn leven! Sinds lange tijd was ik clean en genoot ik van alles om me heen.

   Als ik dit schrijf zit ik met een lach van oor tot oor. 😀
   Daarom ga ik ervoor knokken om dat weer te mogen ervaren.

   Liked by 1 persoon

   1. Wat ben je dapper! en wat heb je al veel meegemaakt. Heftig hoor. Ik vind het ontzettend goed dat je door blijft knokken voor een clean leven. Het lijkt mij erg lastig en moeilijk. Ooit eens gestopt met roken en dat was en is ook zo lastig.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s