vroeger

Mijn gedachte maakte steeds hetezelfde verwijtende rondje. Dat ik niet goed genoeg was, dat ik een slappeling was, dat ik mentaal niet sterk genoeg was voor de uitdagingen die ik mezelf stelde. Me hersenen gingen steeds luider tegen me in over al me tekortkomingen. Het was dag twee zonder drugs. En die afschuwelijke innerlijke dialoog bleef me maar knellen. Je bent niet goed genoeg.Neem een pilletje om je te kunnen ontspannen. Je zal nooit beter worden. Je kan het niet.

Uiteindelijk kon ik er niet meer tegen en de drugs had me weer in zijn greep.

Door de jaren heen in verschillende afkick klinieken heb ik geleerd mijn negatief innerlijke dialoog tot zwijgen te brengen en me kalmer te voelen. En het allerbelangrijkste: ik ben clean!!!😀

Het is de kunst om een positieve conversatie met jezelf te hebben. Onze innerlijke kritische stem zegt al genoeg tegen ons gedurende de dag. Een positieve self-talk is toch veel beter?

2 reacties op ‘vroeger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s